Extra motivációra végysz?

Segítünk!

Áraink és Foglalások

Dunafitt ÁRLISTA

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő bérletet, vagy foglalj online időpontot fallabdára, asztaliteniszre!

100% professzionalizmus

Edzőink

Tóth János
személyi edző

Tóth János

Testépítés- és fitness sportoktató, Funkcionális tréner Military power cross tréner, FMS Instruktor Level I. és Level II. és Életmód- és sporttáplálkozási tanácsadó vagyok

Gál Roland Ádám
személyi edző

Gál Roland Ádám

Erőnléti edző, testépítő versenyfelkészítő csapatkapitány vagyok, 24 év edzésmúlttal. Képesítésem a Testnevelési Egyetemen (TF) szereztem 2004-ben.

Dénes Gábor
személyi edző

Dénes Gábor

Több éve foglalkozom személyi edzéssel pontosabban azzal , hogy vendégeim sikeresen elérjék kitűzött céljaikat , legyen szó fogyásról , erő- állóképességük javításáról vagy egyszerű stresszlevezetésről .

Tóth Szabina
személyi edző

Tóth Szabina

Tizenéves koromban ‘beszippantott’ magába a fitnesz-és testépítés világa . Ami kezdetben csak hobbi volt az mára életformává, sőt a munkàmmá is vált.

Németh Gábor
személyi edző

Németh Gábor

Közel húsz éve már, hogy életem szerves részét képezi a testépítés. 17 éves koromban kezdtem el a sportágat, melyet mára már versenyszerűen űzök.

Kerekes Zoltán
Személyi edző

Kerekes Zoltán

25 éves vagyok. Testépítőként 8 éve, edzőként pedig 5 éve foglalkozom ezzel a sportággal. Tanulmányaimat a Fitness Akadémián szereztem, mint testépités-fitness instruktor és személyi edző.

Várunk szeretettel

Mindig nyitva vagyunk!

Nézz be hozzánk

Dunaújváros, Béke tér 3, 2400

Hívj minket!

+36 25 522 522

Írj nekünk

Contact Form