Rólunk

KIK VAGYUNK MI?

A Duna-Fitt Sportcentrum Dunaújváros szívében található a központi buszpályaudvartól alig 50 méterre. Centrumunk 4000 m2-en, 6 szinten, teljesen felújított, klimatizált, exkluzív sport- és szabadidőközponttal várja látogatóit nívós szolgáltatásaival, ahol megpróbáljuk létrehozni azt az elgondolást, hogy nemcsak Dunaújvárosban és annak vonzáskörzetében, hanem az egész országban egyedülálló egészség-, sport- és szabadidőközpontot hozunk létre.
Célunk az igényes szabadidős tevékenység lehetőségének nyújtása, és az egészséges élet kialakításához szükséges sportolás színterének biztosítása.

MIBEN TUDUNK NEKED SEGÍTENI?

Az aktív sportolás szerelmeseinek 600m2-es fitness terem, a legkorszerűbb kardio, kinesis és fitness gépekkel, spinningterem, kis és nagy aerobik terem, karate terem és négy squash pálya biztosítja a minőségi kikapcsolódást. Sporttereink klímatizáltak, háromrétegű izületkímélő sportpadlóval borítottak. Profi edzőink egyénre szabott edzéstervekkel, táplálkozási tanácsadással várják erősödni, fogyni vágyó vendégeinket.

AKÁR RENDEZVÉNYEKRE IS

Vállaljuk és megszervezzük: cégnapok, egészségnapok, közgyűlések, tanfolyamok, konferenciák és egyéb cégszerű rendezvények lebonyolítását, születés és névnapi partiját, legény, illetve lány búcsúját, esküvőjét, osztálytalálkozóját, évzáró bulikat, sportversenyek lebonyolítását. A kiváló szervezésről szakképzett személyzet gondoskodik. Parkolónkban 150 autó számára van parkolási lehetőség, rendezvények alkalmával őrzést biztosítunk.

Lépj velünk kapcsolatba!